onsdag 21 januari 2009

Videoinlägg!

Hur gör man?? Kasper har ju lärt sig så mycket på sista tiden som man knappast kan fånga på bild. Nu tex står han och dansar bredvid mig, och man kan väl minst sagt säga att han har en egen unik dansstil. I morse vaknade jag av att han satt och klappade händerna och sen som ni vet så har han ju promenerat runt litegrann.. Som sagt skulle ju vara kul med ett videoinlägg, eller två!
Dagens babyrytmik: Sjukt vad poppis, ringen var större än någonsin och inte en enda maracass blev över.. Kasper var dessutom trött (hade bara sovit i 10 minuter på förmiddagen) så mot slutet var alla krafter slut. Man märker skillnad på förra terminen och denna, Kasper vill inte sitta i mammas knä - han vill in i ringen och titta på alla andra bebisar!! Efteråt åkte jag, Kim & Hanna hem till storasyster. Kycklinglunchen blev en succé, vilket förmodligen berodde på att Kim hade tömt Nättran på godsaker. Nu längtar Kasper och jag efter pappa Tobbe!!
Kolla in bilden till höger, den är rätt talande för dagen.. :) Leo, Kasper, Love & Ella på äventyr, alla andra bebisar sitter snällt i mammas knä!