torsdag 26 mars 2009

Skatteåterbäring!!

Kunde inte hia mig utan gick in på skatteverkets hemsida för att kolla vad vi ska få tillbaka. Snälla Robin Hood kommer med en pengapåse till oss, men det är kanske inte så konstigt med tanke på hur förbaskat hög räntan varit under 2008, vi har verkligen kämpat. Kanske kanske blir det stenläggning i år ändå, jag som helt hade lagt ner de planerna.. ;) För er andra nyfikna som undrar hur man gör se här:
Gå in på http://www.skatteverket.se/ --"deklarera 2009" (höger spalt) --"att e-deklarera" (höger spalt)--välj inloggningsalternativgå till skatteuträkning -- klicka "nästa" 2 ggr -- nere till höger finns resultatet.. Lycka till! (Måste ha e-legitimation).
Idag blev det en skön promenad med Lisa & Ella, sen följde vi med på en kopp kaffe efteråt. Ingen kamera med idag heller så jag snor en bild från Lisas blogg! Imorn kommer Kim & Love på besök och stannar hela helgen. Ska bli så himla roligt, framförallt på lördag när det blir tjejmiddag här!! Vet inte vart stackars Tobbe (& lille Kasper) ska ta vägen bara, han är så gullig som låter mig ha lite tjejfest. I värsta fall får han lyssna på vårt tjatter.. ;)
Bus med Ella!
Ett likadant hus som vårat fast de har stenläggningen klar de lyllosarna.. :)