fredag 26 juni 2009

Pappas födelsedag!!

Bortsett från den långa timmen som Tobbe & jag asade på Kasper, barnvagn, potatisgrytor och stolar runt halva Haglö och jag var allmänt lipfärdig var gårdagen den bästa dagen på väldigt länge! Haglö var jättehärligt och barnen fick busa av sig rejält innan det var dags för oss att lämna över Kasper till farmor & farfar som kommit ner som barnvaktshjälp - så himla snällt!
Framåt eftermiddagen/kvällen tryckte hela familjen Hallström ihop sig i Daniels båt för resa in till stan, visst är det speciellt att komma till stan havsvägen.. På bryggan vid fisketorget mötte de närmsta vännerna upp (en liten överraskning till pappa) och vi skålade med bubbel. Därefter gick hela gänget vidare till Grevagården och kvällsolen tittade fram bakom husväggarna som på beställning. Fotoalbumet med rim som barnen Hallström med respektive knåpat med denna vecka gjorde succe och det var tårar & skratt om vartannat! Vilken ljuvlig dag!! Tyvärr har jag inga bilder eftersom Kasper tidigare i veckan slängde kameran i mammas & pappas minipool (!) men vi ska köpa en ny alldeles snart!
Bättre pappa & morfar kan man inte få!
Bilden på pappa från igår är lånad från Marias (www.tantbrun-maria.blogspot.com) blogg.. Hoppas det var okej Maria, nu när Kasper doppat vår i poolen.. :)