lördag 5 maj 2012

Cool

Såhär cool blir man med ny keps och nya skor!

Helg igen, det gick snabbt.. En cykel-picknick-utflykt ska vi göra lilla familjen, sen blir det grillad lax med parmesanost ikväll. Mums!

Idag är det 18 dagar kvar till BF. Det enda som inte stramar runt magen nu är en mamma-jeans-kjol. Kan inte påstå att jag känner mig särskilt hot, tröjorna är på tok för tajta, håret är stripigt och jag känner mig lika lätt på steget som en flodhäst.

Kaspers "pratutveckling" går bra och vi övar en del här hemma även om vi slappar till i perioder. Det är mer slarv i uttalet än att han inte kan. Säger tex gofon och gårråd men när man ber honom säga telefon och förråd så uttalar han det med alla bokstäver på rätt plats.

En liten känslig kille är det i alla fall, vill ligga nära nära mamma när han ska somna, hålla i handen helst och blir lätt ledsen när vi säger till honom om något. Då höjer vi inte ens rösten. Nästa sekund är det ös, cykla, springa, spela fotboll och hoppa studsmatta så att han blir alldeles svettig!! Tävlas ska det göras, hela tiden, och när han förlorar bryter han ihop fullständigt..