onsdag 7 november 2012

Massa kul

Helgen har varit fulltecknad! Efter smålandsvistelsen kastade vi in väskorna i huset, vände på klacken och traskade bort till vännerna på halloweenmiddag. Två söta små skelett fick prova på bus & godis och curlingmammorna körde runt dom i bilen.. (till vårt försvar är de för små för att gå runt på gatan själva, och så tyckte vi oss känna någon regndroppe, eller nåt ;). De små skeletten var i alla fall överförtjusta!! Kolla in spöktårtan. Den var god må ni tro.


På lördagen var det dags för årets gåsamiddag. Vi kom en timme för tidigt och stressade värdparet något. Himmel vad jag är snurrig. Men vi tog med oss Leo hem ett litet tag så det blev ju bra ändå! Väl där igen.. fick vi oss en riktig smakupplevelse. Sanslöst gott var det! Barnen öste tills sena kvällen då de somnade gott huller om buller.


I måndags introducerade vi Ikea för småtjejerna. Båda var supernöjda, det bådar gott inför framtiden. Men självaste Ikea får ett minus i protokollet den här gången, trots att reklambladet för julsakerna skickats ut för ett tag sedan fanns det knappt något alls där. Det mesta var slutsålt, redan?! Man undrar hur de tänkte där.. Men MYS hade vi, hela dagen!