måndag 25 februari 2013

Sanna-uppdatering

Lilltjejen är nu dryga nio månader. Hon kryper snabbt som attan, går omkring runt möbler, släpper taget men fegar ur och sätter sig ner på rumpan illa kvickt. Och så har hon börjat klättra.. upp i sängen går lätt som en plätt, ner är värre, men hon vänder rumpan till och är på rätt väg. Hon äter, bättre än vad Kasper gjorde, och vi behöver alltså inte doppa matskeden i fruktpure. Favoriten är Hipp - pasta med tomat och mozzarella.

Hon somnar i spjälsängen runt kl 20 samtidigt som hon slukar en flaska välling. Sen sover hon oroligt i två timmar sisådär tills jag ger upp och går och lägger mig och hon får komma över i stora sängen. Under natten blir det två flaskor välling till. Sovmornarnas tid är förbi, kl 7 vill hon upp och leka!

Glad är hon, ler sådär busigt. Älskar fortfarande bollar av alla de slag, ibland kryper hon runt med dem i munnen, eller så rullar hon dem framför sig. När Kasper och pappa spelar fotboll i köket ska hon alltid vara i närheten. Och så gillar hon när Kasper kryper med henne på golvet!
Vårat lilla hjärta!