lördag 23 mars 2013

10 månader



Sanna älskar sin gåvagn. Traskar omkring i huset tills det tar stopp mot någon vägg eller en möbel. Står sedan och väntar på att någon i familjen kommer och vänder på henne. Sen kör hon vidare igen. Tills det tar stopp. Vi vänder henne. Och ja, så håller det på.

Hon vaknar någon gång mellan 7-7.30 på morgonen. Äter frukost. Sover sedan två gånger under dagen (1 h - 2 h per gång) med mat och lek däremellan. Börjat öppna skåp och lådor och välter ut allt hon kommer över. Somnar för natten kl 20.00 i sin spjälsäng. Med kaninen och en flaska välling. Kommer över till stora sängen någon gång under natten och lägger sig oftast på tvären så att varken mamman eller pappan får plats. Och så vill hon ha åtminstone en flaska välling till under natten. Ibland två.
 
Kasper har fått en liten madrass under vår säng som han drar fram och sover på när han vill komma in till oss. Jag gillar ju det här med samsovning,det får gärna var trångt och varmt, och en bebisfot i ryggen som man får trycka undan. Det är ju livet, och livet är allt bra härligt ibland!