tisdag 28 augusti 2018

Mot skolbussen

Så kickar vi igång de nya härliga morgonrutinerna. Inga fler bilturer till Skillingenäs, istället kommer det att se ut såhär om mornarna framöver.  De går iväg på den lilla stigen som vi trampat upp genom skogsdungen bakom vårt hus och man kan se dem hoppa på bussen från våra fönster. Tryggt att ha storebror med

Alltså, just nu i livet bor vi alldeles perfekt. Bussförbindelser tre gånger i timmen bara en skogsstig från huset, fem minuters bilresa till jobbet, hockeyarenan och tennisbanorna och cykelavstånd ner till byn. Värsta nedförsbacken när man ska på fest, bara att hoppa upp på sadeln och rulla. Sen var det ju den där uppförsbacken på hemvägen.. som aldrig tar slut.. uppfriskande..

Men kolla vad höstigt det är ute. Visst är det lite komiskt med alla projekt man tror att man ska hinna med under sommarsemestern. Samma visa varje år - "i år ska vi bygga utekök och fixa i ordning baksidan, kanske skulle vi passa på att bygga en pergola också när vi ändå håller på". Tur det kommer fler somrar!