måndag 18 mars 2019

Jobb, plugg och ledighet

Kasper har haft dubbla hockeymatcher den här helgen och det är så himla roligt att se honom och laget spela. Hockey är roligare att titta på än fotboll tycker jag, händer saker hela tiden :) Slapp dessutom all form av sekretariat-verksamhet och kunde alltså bara sitta och njuta av fint spel.

Barnen har fått en massa härlig lektid med kompisar. Såhär såg det ut utanför fönstret när tjejkusinerna körde sten, sax, påse om vem som skulle börja räkna i kurragömma. Så söta!



I söndags samlades hela tjocka släkten hemma hos Johanna, fattar inte hur vi fick plats men det kändes ju riktigt luftigt. Så jäkla mysigt och fint, hon lyckas alltid fixa det där lilla extra som gör att man känner sig välkommen och omhändertagen. Min älskade syster 💕

Nu väntar ny intensiv jobbvecka, sån tur att man känner sig pigg, fräsch och utvilad.. not!
Det här med att studera utöver heltidstjänst kräver ju egentligen att man har lite energi sparad nånstans att plocka fram. Utöver resorna till Stockholm ska man alltså plöja 1600 sidor litteratur och skriva ett examensarbete, inget man gör över en helg precis.
Men när man har träffat det där lilla barnet och dess föräldrar, när man känner att det blivit en skillnad för dem, då fylls den där energin på igen, dubbelt upp.