fredag 26 juni 2020

Sommarlov

Barnen har nu sommarlov och det är en så skön känsla även om jag själv inte har gått på semester ännu. Den här lille killen börjar verkligen bli stor nu..


Spenderar den mesta tiden med kompisar på Tallholmen, käkar glass och är allmänt obekymrad. Man får liksom fånga en kram i farten. Men härom kvällen kröp han upp i soffan med oss och tittade på sommar med Ernst.


Vi har fått leverans på allt virke och projekt trädäck är nu igång. Att lägga betongplattor i våg är inte det man längtar efter allra mest men att framöver kunna gå ut på trädäck och slippa vassa småstenar som borrar sig in i fotsulorna ökar motivationen enormt.


Och så har lilla pappsen fyllt år!  Får väl tillägga att bilden är några år gammal, sådant härligt gos har tagit paus nu i coronatider. Vi firade utomhus på Sjuhalla med rökt lax, nypotatis och kall sås a la farmors recept, som lever vidare även om farmor är borta sedan länge. Kan ofta tänka och faktiskt drömma att jag träffar farmor i vuxen ålder. Hon var fantastisk på så många vis. Och lika fantastisk är hennes son, min pappa och barnen morfar ♥