söndag 9 november 2008

Helguppdatering!

Vilken bra helg vi har haft. En massa kuliga saker har vi gjort. Vi börjar med lördagen som bjöd på dopdroppegudstjänst i Augerums kyrka med tårtkalas efteråt. Det var lilla Valter som skulle ta emot sin dopdroppe och Tobbe & jag fick äran att vara med eftersom vi är faddrar. Brorsorna Sjöstedt hade varsin likadan skjorta på sig. Kolla va söta de är!
Kl 18.15 var det dags att ta fram paraplyet och traska några hus bort till Sara & Markus för middag & sällskapsspelet "absolut överens". Mycket trevlig kväll, bortsett från att Tobbe & jag förlorade.. :) Caspar & Ella somnade som stockar medan vår lille prins vägrade. Han fick sitta med vid bordet istället innan han somnade i min famn. Han sov risigt hela kvällen och inatt bröt förkylningen ut. Så nu snörvlas det loss här hemma!
Idag firade vi fars dag genom kroppkakebak hemma hos mamma & pappa. Vilket stök det var men gott blev det! En riktig familjemysdag! Daniel lyckades till & med bära runt på Kasper idag utan att han blev tokledsen. Framsteg! Nu är jag så trött så trött.. dags att sussa!