söndag 31 maj 2009

Bloggen fortsätter!! :)

Mamma & Pappa
Denna helgen har datorn varit på hälsoläger hos Jens.. Orsaken till "stänga av sig" mysteriet berodde på någon form av udda batteriinställning. Så kan det gå! Tack smarta Jens för hjälpen och tack Ulrik för erbjuden hjälp.. ;) Nu känns det som om man vunnit på lotto. Annars har helgen bjudit på i princip allt man kan önska. I fredags ringde storebror och bjöd in till grillkväll på Sjuhalla med familjen, en lite för tidig firning av mors dag. Supermysig kväll var det. Tyvärr var jag, Johanna & Maria på tok för trötta för Settlers så det blev en batalj mellan grabbarna..
På lördagens förmiddag förstod vi varför Kasper hade vällingvägrat både på kvällen & morgonen. Tempen visade 38,9 och har så legat sen dess. Stackars plutten. Det blev en lugn lördag med lite småplanteringsprojekt och mysmiddag. Verkligen behövligt!
Idag har det varit vansinnigt varmt, jag får panik! Men framåt 16 började det äntligen bli behagligt, Kasper & jag tog en promenad till Johanna och därifrån cyklade vi vidare till Sjuhalla. Kaspers första cukeltur, han var så söt där bak men sa inte så mycket. Han var väl lite förvånad. :) Väl på Sjuhalla blev det potatis, matjesill, lök, gräddfil & nubbe med mamma & pappa. Vi hann också med lite tjejsnack och bubbel i uterummet. När så mamma vinkat av oss och storasyster & jag cyklar hemåt i sommarvärmen förbi vassen & havet, guldregn & syren slår det oss hur lyckligt lottade vi är!
Systrarna!