torsdag 29 november 2012

Vänner

Det var temat för gårdagen. Först fika med Sofie & Hanna och sedan middag på Nivå med Annika, Josse & Pernilla. Ljuvligt är det med fina vänner! När jag skulle hem igår efter middagen så körde mamma förbi, hon skulle visst hämta pappa efter ölakademin. Toppen för mig som unnat mig två glas rött! Fick iofs sitta i pappas knä halva resan för det var visst en hel drös som ville lifta men det gick bra.

Vårt hus har fått fnatt, proppskåpet har börjat surra, inget varmvatten och golvvärmen lever sitt egna liv. Tokvarmt i några rum och svinkallt i andra. Tur att vi har kaminen, den värmer gott.

Sanna har nya tänder på gång. Men inte i mitten uppe som man trott utan de bredvid. Så nu har hon två nere och två (huggtänder) uppe. Hon är överallt, biter på sladdar, välter blomkrukor och har sig, man får liksom hålla koll hela tiden. Barnmat är inte gott, hon biter ihop munnen så att det är omöjligt att få in skeden. Men frukpurén slinker ner i en hiskelig fart. Får väl blanda som jag gjorde med Kasper, halva skeden pasta rigatoni napoli och halva päron/mango :)