söndag 17 november 2013

Ljuvliga helg

Tapetsering av Kaspers rum stod på schemat i lördags (bilder kommer så småningom).Vi börjar ju lära oss det här nu Tobbe & jag. Känns inte alls lika läskigt inför nästa tapetsering - som blir Sannas rum. Men det tar vi på jullovet. Mamma och pappa bjöd på middag på kvällen, extra lyxigt när man har haft tapetklister på fingrarna en hel dag. Kasper fick frågan vad han önskar sig i julklapp och svarade glatt "en till morfar som kan bo hemma hos mig, och nya pannkakor". Goa älskade 
Och så fick han sova över också, lycka för en femåring!


Idag har vi leksaksröjt här hemma, när allt låg på golvet tänkte jag att "tja, nästa helg borde vi bli klara i vart fall" men vi öste på bra och det tog bara en halv dag. Sen kom systra mi med familj och kompisarna på gatan och grillade korv bakom vårt hus. 16 november och ljummet ute! Nu blire chill resten av kvällen och kanske ett glas rött till Solsidan.. ;)
Det där med vikten går väl sådära. Vågade inte hoppa på någon metod på grund av huvudvärken så jag försöker dra ner på sötsakerna istället. Det går helt okej faktiskt, fast vågen hänger liksom inte riktigt med.. Grr..