lördag 29 december 2018

Bio, Sune vs Sune

Det är ingen hejd på slappheten i den här familjen just nu. Vi är så sega och trötta. Jag kan längta efter sådana här dagar när det är som mest stressigt men när de väl kommer blir jag deppig och låg efter bara några timmar. Jag mår bäst när det händer grejer, ännu bättre när vi har något hemmaprojekt igång. Linus är som tur är likadan. Nästa projekt i huset är badrummet (byte av kommod och tvättställ) och det går trögt framåt, eller rättare sagt, inte framåt alls. Men det beror mest på att vi inte hittar det vi vill ha.

Hyfsat bleka och trötta..

Igår bytte vi soffslappet mot bioslapp och valet föll på Sune vs Sune. Vi har ju som tradition att titta på Sunes jul under december månad och den är ju helt oslagbar. Och nej, jag blev heller inte positivt överraskad av den här filmen även om den var okej. Kasper gillade den, men så är han ju lika gammal som Sune 😊 Han har lite att lära dessutom, om tjejer. De är inte farliga, utan rätt mysiga!

Nu har Kasper åkt på fotbollscup i Nybro med pappa Tobbe och Sanna tänkte vi skulle få massa lektid med kusin Ellie som fått vattkoppor. Varken Sanna eller Kasper har haft vattkoppor och det är verkligen på tiden att de får det nu.