lördag 8 juni 2019

Matjessill och nubbe under äppelträdet

Linus och jag hann precis komma hem från jobbet i onsdags när brorsan ringde och undrade om vi ville komma förbi. Så blev det. Kasper sov över hos kompis men Sanna, Linus och jag hoppade på cyklarna och for till Sjuhalla. Vilken underbar eftermiddag/kväll vi fick. Magiskt att sitta under äppelträdet 🌸






Sanna och jag hade den mysigaste stunden när vi cyklade hem, det gick ju lite långsammare för oss än för Linus. Klockan var närme 23.00 och hon fick åka bak i cykelsitsen. Vi pratade och sjöng sånger i den ljumna sommarkvällen. Det är sådana här kvällar man minns tillbaka till när höstregnet smattrar mot rutan.

Sanna har förresten gjort sin första fotbollsträning med flicklaget, alltså my god vad söta de var tjejerna. Perfekt att det är samma tid som Kaspers fotbollsträning. Tennisbanorna ligger dessutom precis intill planen så Linus och jag kan spela tennis under tiden!

Lek i massor har det blivit för både Kasper och Sanna. Kasper är dock betydligt svårare att fånga på bild :) Han är stora killen nu. Igår cyklade han och tre kompisar till Tallholmen och badade. En av killarnas mamma var där och hade koll tack och lov. 

Sanna har haft kompis Astrid hos sig på övernattning. De springer fram och tillbaka mellan husen här, så roligt att de hittat varandra. 


Idag ska vi ha vuxenkalas för henne så nu är det dags att blåsa upp ballonger :)