lördag 15 juni 2019

Sommarlov

Det har varit en hel del regniga dagar den senaste veckan men igår, lagom till skolavslutning och studentfirande, lyste solen från klarblå himmel hela långa dagen. Först lite bilder från Sannas kalasfirande 🌸

Här hoppas det hopprep, en av de fina presenter hon fick.


Kusinskaran. Detta gäng gör mig glad långt in i hjärtat!

Vacker kväll


Pappa och jag letade efter on-knappen till elcykeln en hel evighet. Sen kom Linus och hittade den på en sekund, hehe. Elen var å anda sidan rätt meningslös med tanke på att det är nedförsbacke typ hela vägen från oss till Sjuhalla :)


Gårdagens skolavslutning på Nättrabyskolan. Glada barn och massvis av folk. I Kaspers klass fick föräldrarna inte följa med till klassrummet efteråt pga betygsutdelning till 6:orna men Sannas lilla förskoleklass bjöd på de allra sötaste sommarlovssångerna.

Efter skolavslutning drog vi vidare till studentfirande. Dessa "små" kusinbarn har nu tagit studenten och det firades stort på Bofinksvägen. Dans och dunka dunka fram till midnatt.


Bofinksvägen är speciell. Där bodde min moster Ingalill och Sune och vi har varit på många släktkalas där när vi var små. Sen tog kusin Tomas med familj över det för några år sedan. Trädgården är rena drömmen, kolla liksom!

Ikväll tar vi det väldigt lugnt. Kollar golf på tv och lyssnar på regnet som smattrar mot altantaket.