torsdag 26 november 2020

Konstiga tider

Konstiga tider, minst sagt. Corona har gjort nytt intåg och det med besked. Det kryper närmre och nu vet jag flera som är sjuka eller som har haft det. Vi jobbar mycket hemifrån nu men det är ju inte så lätt alla gånger. Mina barnsamtal har jag som vanligt, svårt att träffa de små barnen via skype.

Jag tycker det är dubbelt. Stressnivån sjunker när mycket avbokas, vi har helt tomma helger nu, samtidigt märker jag vilket behov jag har av att socialisera. Att inte kunna åka hem till mamma och pappa nu är det absolut värsta. Som jag skulle vilja krypa ner på kökssoffan hemma på Sjuhalla.

Har tittat tillbaka på lite bilder, alltid kul med före och efter. Först då man inser hur mycket man hunnit med under sommaren. Här är innan trädäcket började byggas.

Bild från i somras.

Och från i höstas.

På andra sidan huset har vi inte gjort någonting, så även om vi hunnit långt har vi en lång to do list kvar.

Nu är tempot betydligt lägre. Vädret styr såklart men vi kommer att bygga vidare i sakta mak även under vintern.  Just nu är det mer fokus inomhus. Det är ett jäkla bestyr att få upp adventsstjärnorna när man flyttat till nytt hus. Framförallt då alla lamputtag i tak bytts ut till den nya EU-standarden. Det betyder att samtliga sjtärnor som ska hänga i fönstren behöver kopplas om. Tur jag har Linus som fixar :)