torsdag 5 november 2020

Snart helg

Imorgon är det äntligen fredag igen. Vi ska ha lite tjejträff med alla barnen imorgon medan killarna är på pokerkväll. Sen blir det en lugn familjelördag. Eller lugn förresten, det kan ju diskuteras. Den här helgen ska vi få in farsdagslunch med pappsen och syskonen, hockeymatch för Kasper, fotbollsträning för båda barnen samt försöka hinna med att hänga upp saker på väggarna, vinterförvara samt bygga trädäck runt bubbelpoolen. Tror inte att vi kommer hinna med allt men kanske vi kan bocka av något från "att göra listan". 

Högst prio är nog ändå insynsskydd på lilla badrummet. Vi har valt att ha en glasdörr där istället för fönster så att man kan ta sig från bubbelpoolen utomhus direkt in i duschen. Otroligt smidigt att slippa blöta fötter på parketten men just nu har vi alltså full insyn. Nog för att vi har denna fantastiska utsikt över trädtopparna..

..men man känner sig inte helt avslappnad ändå. Uppe på toppen av berget har dessutom Skogsgläntans förskola sin lilla utflyktsplats 😄 Så i väntan på måttbeställd rullgardin får vi sätta upp frostat plastskydd.