söndag 25 november 2012

Julklappslotteri & dagisfest

I fredags tjuvstartade vi juletiden. Julskinkan fick vi vara utan, den fanns inte att köpa ännu, men desto mer prinskorvar, köttbullar, ägghalvor och vörtbröd. Och glögg som visade sig vara sherry. Julklapptlotteriet blev en rysare som alltid och jag kan väl knappast påstå att vi hade någon vidare tur med lotteriet i år. Jag fick Jens, i år igen. Något som var omöjligt redan förra året. Tobbe fick pappa, lika omöjlig han. Mysigt hade vi iallafallen!


På lördagen var det dagisfest. Det blev en del styr med cyklar och barnvakter för att få ihop det. Och visst var det trevligt, på alla sätt och vis, men något vidare drag kan jag inte påstå att det var. Vi cyklade hem i princip sist av alla 40 som var där och då var klockan lite över tolv. Inte helt värt det efter alla bestyr. Vi konstaterade att nästa gång vi ordnar barnvakt så får det bli en liten romantisk minitripp för bara Tobbe & mig. Vi fick i alla fall en hel natts ostörd sömn och sovmorgon på det. Tack för hjälpen alla inblandade!!


Tobbe hade det inte helt lätt under kvällen. Hamnade vid tjejbordet och förlorade legobilsracet.. :)

Idag har vi haft en riktig mysdag. Frukost hos Johanna & Jens, en liten stund på Sjuhalla efter det, sedan brasa och julmusik här hemma. Kasper & Valle har lekt flera timmar, bortsett från lunch & mellis märker vi inte av dem. Annat med Sanna, som kryper på riktigt nu. På några sekunder är hon inne i Kaspers rum, såklart. Där finns ju en massa spännande saker. Skyddet för kaminen är framme och imorn blir det röj av småsaker i Kaspers rum!