söndag 25 november 2018

The Reef

Long time no see. Men nu, såhär framåt 20.30 på söndagskvällen börjar vi sakta komma i ordning. Förra helgen var oförskämt lugn, vi var bortbjudna på middag fredag, lördag och söndag. Gjorde inte många knop däremellan heller för den delen. Desto högre tempo har det varit den här veckan när hela familjen Hallström á 14 pers åkt på den numera traditionsenliga resan till Fredrikshavn och The Reef. Tredje året i rad för att vara exakt.

Även denna gång hade vi planerat datumen noga, inga höstlov varken i Sverige, Norge eller Danmark. Onsdagen och torsdagen var vi nästan helt själva i badlandet. Så vi kunde köra datten i utepoolen helt utan att ta hänsyn till några andra. Och det är på liv och död typ :)

Bildbomben:


Ingen semester utan läxor. Såret på knät är resultatet av kusinrace (förbjudet såklart) i rutschkanan.


Efter läxor får man gå på restaurang och beställa in en stor coca cola och då blir man såhär glad


Happy tacky christmas ;)


Tatuering och..


..minidisco på färjan


Vacker utsikt på morgonfärjan till Fredrikshavn


Bad, bad, bad


och ännu mera bad

Nu är vi nog nöjda med the reef. Priserna har stigit hiskeligt och det blir ju inte roligare av den svenska valutakursen just nu. 1 dansk krona kostar sura 1,46. Då prickade vi ändå in black friday. Wow hann man tänka när det stod 25% rabatt men när man dragit av rabatten och gångat med 1,46 så hamnade man på mer än utgångspriset. Tröstlös liksom. Men, nu laddar vi om och sparar på utav bara fasen på Hallströms semesterkonto. Vem vet, vi kanske når till Spanien nästa gång!